Zapošljavanje dimnjačara

Tvrtka Nicrodim d.o.o. ima stalnu potrebu za stručnim dimnjačarskim kadrom, jer su dimnjačari jedno do najdeficitarnijih zanimanja uopće, i tu činjenicu cijenimo kroz naš odnos prema našim zaposlenicima. Naš sustav je prvenstveno baziran na principu podizanja mladog dimnjačarskog kadra koji otpočetka uči i slijedi visoke standarde kvalitete i sigurnosti koje je Nicrodim d.o.o. stvorio tijekom niza godina po kojima je prepoznat i ima vrhunske reference širom Hrvatske.

Tvrtka Nicrodim d.o.o. omogućuje dimnjačarima poslije školovanja stalan posao na neodređeno vrijeme, te ih prati i podržava do majstorskih ispita, kao i kasnije tijekom profesionalnog života. Našim dimnjačarima nudimo uvjete opreme, plaće, beneficiranog radnog staža te standarda rijetko viđenih u Hrvatskoj u toj branši, ali koji su svakako i vrlo stimulativni.

Također, pripremni smo primiti – ovisno o trenutnim potrebama za radnom snagom – i nestručne radnike koji imaju želju za prekvalifikacijom u zanimanje dimnjačar, a kako bi mogli raditi dimnjačarski posao sa upisanom kvalifikacijom u radnu knjižicu i svim pripadajućim pravima. Prekvalifikaciju vodimo kod nadležnih tijela i plaćamo troškove iste, uz ugovor o vjernosti tvrtci u skladu sa dogovorenim vremenskim rokom.

Za sve informacije oko zapošljavanja dimnjačara slobodno se obratite u naš poslovni prostor u Ivanić Gradu na adresi Tandarićev put 1a, kao i na e-mail adrese ili mobitele iskazane u našim kontaktima.

Ovdje smo za Vas!

Ako trebate oprati Vaše vozilo iznutra i izvana, autu podariti visoki sjaj najboljeg voska ili i dodatno oprati podvozje vozila (čisto podvozje i općenito vozilo je uvjet za pristupanje tehničkom pregledu), nazovite nas, dođite i u ugodnoj atmosferi vrtne garniture, uz hladne i tople napitke, pričekajte da mi odradimo posao pranja i čišćenja!

Kontakt