Aromateka i shop

U našoj trgovini možete izvršiti kupnju parfema i mirisa za auto renomirane tvrtke Areon. Imamo i prodaju privjesaka i jastučića za unutarnje retrovizore sa grbovima marki automobila koje proizvode lokalni ljudi od domaće lavande budrovke, a što je i priznato od grada Ivanić Grada kao službeni suvenir grada.

Tu su i mirisne kutije, parfemi i borići u preko 30 vrsta mirisa i oblika dispenzera, kao i eterična ulja za aromaterapiju i za dugotrajan miris u vozilu. Nudimo i prodaju univerzalnih gumenih tepiha za vozila, te ljetne ili zimske tekućine za pranje stakla. Dodatno u trgovini imamo i potrošni materijal za čišćenje i održavanje dimnjaka i kaminskih peći.

Za robu i usluge na lokaciji autopraonice i shopa postoji i mogućnost plaćanja karticama (kreditnim i debitnim).

Plaćanja se vrše samo u eurima.

Za pravne osobe omogućujemo i plaćanje putem transakcijskog računa.

GALERIJA

Ovdje smo za Vas!

Ako trebate oprati Vaše vozilo iznutra i izvana, autu podariti visoki sjaj najboljeg voska ili i dodatno oprati podvozje vozila (čisto podvozje i općenito vozilo je uvjet za pristupanje tehničkom pregledu), nazovite nas, dođite i u ugodnoj atmosferi vrtne garniture, uz hladne i tople napitke, pričekajte da mi odradimo posao pranja i čišćenja!

Kontakt