O nama

 
 

upoznajte nas

Više od
25 godina poslovanja

Nicrodim d.o.o. je tvrtka koja svoje korijene vuče još iz kraja 20.-og stoljeća, a razvojem poslovne situacije i okruženja uspješno se prilagođavala potrebama i stanju na tržištu, ponajprije kroz djelatnosti i ulaženjem u poslove za koje se ukazivala potreba, premda se temeljni poslovi tvrtke nisu bitnije mijenjali cijelo to vrijeme. Nicrodim d.o.o. se djelatnošću dimnjačarstva bavi od 1998. godine, a djelatnošću autopraonice od 2011. godine.

Osnovani smo 1998. godine

Pružamo uslužne djelatnosti

Naša misija je biti pouzdani partner za naše korisnike

NICRODIM DANAS

Tvrtka u svojem današnjem obliku, glede usluga auto-praonice, postoji od 2011. godine, i u mjesecu studenom 2022.-e godine slavila je jedanaest godina od početka rada u vlastitom izgrađenom objektu koji je od prvog dana na lokalno poznatoj adresi u Ivanić Gradu na Tandarićevom putu 1 A (izlaz iz kružnog toka, smjer istok u smjeru Čazme i Kutine, i nakon benzinske pumpe Petrol, imate još cca 600 metara do naše tvrtke, sa desne strane prometnice u smjeru Čazme).

Sektorom dimnjačarstva tvrtka se bavi od 2016. godine kao pravni nasljednik dimnjačarskog obrta „Vediko“, a nakon umirovljenja pokojnog gosp. Mladena Mustača osnivača tvrtke Nicrodim d.o.o. Tim slijedom Nicrodim d.o.o. bavi se i dimnjačarskim poslovima na područjima gradova i općina s kojima imamo Ugovore o koncesiji za pružanje dimnjačarskih usluga (izbornik “Dimnjačarstvo”). Danas tvrtka Nicrodim d.o.o. zapošljava četvoro djelatnika, uz stalno povećanje opsega poslovanja i unaprjeđivanja kvalitete svojih usluga. Potreba za stručnim dimnjačarskim kadrom je stalna i bazirana na podizanja mladog kadra, ali i zapošljavanju osoba za prekvalifikaciju za zanimanje dimnjačara.

U tom smislu tvrtka Nicrodim d.o.o. zapošljava mlade školovane dimnjačare (sa i bez radnog iskustva), te im omogućava stalan posao na neodređeno vrijeme, prati ih i podržava do majstorskog ispita – kao i kasnije, nudeći visoke uvjete opreme, plaće i ostalih standarda u toj branši, ali svakako vrlo stimulativnih i perspektivnih za napredovanje i usavršavanje.

SUSTAVNI RAZVOJ I USTROJ POSLOVANJA

Napredak u poslovanju je osobito naglašen kroz povećanje broja klijenata za usluge auto-praonice i ugovorno održavanje voznih parkova brojnih tvrtki s područja Ivanić-Grada i okolnih mjesta i gradova, kao i razvojem i povećanjem raznih povezanih dodatnih usluga: – Pranje i kemijsko čišćenje tepiha i tepisona – Najma oglasnog prostora na ogradi uz glavnu cestu (vidljivost velikom broju potencijalnih klijenata za Vaše potrebe) – najam auto-prikolice s ceradom ukupne mase do 750 kilograma – prodaja auto kozmetike, tekućina za pranje stakla, gumenih tepiha za vozila te ukrasnih i mirisnih preparata za unutrašnjost vozila – prodaja asortimana sredstava i potrošnog materijala za održavanje i sitne popravke kamina, peći i dimnjaka Trudimo se stvoriti ugodnu atmosferu za naše korisnike dok čekaju da mi odradimo posao na njihovim vozilima.

Zato je tu i zatvorena čekaonica u kojoj je dozvoljeno pušenje i gdje je smješten samoposlužni automat za tople napitke, kao i nekoliko pozicija za sjedenje vani tijekom lijepog vremena i uživanje uz osvježavajuće napitke, tople napitke ili sladoled, sve dok se djeca igraju na našem dječjem igralištu i dok njihovi roditelji čekaju da njihov metalni ljubimac bude čist i sjajan. Sve je to samo kontinuitet naših stalnih ulaganja u napredak i kvalitetu usluge kako bi naši dragi kupci bili zadovoljniji.

Tvrtku Nicrodim d.o.o. danas vodi prvenstveno u sektoru dimnjačarstva, te kao odgovorna osoba - vlasnica i direktorica, gospođa Hrvojka Đurđević, dostupna na mobitel 091 4666 888 i na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., dok se za sve poslove autopraonice možete obratiti i voditelju autopraonice, gospodinu Tomislavu Đurđeviću, koji je tu, kao i njegova supruga, dostupan za potrebe žalbi, prigovora, poslovnih prijedloga itd. na mobitel 092 342 6611 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poruka vlasnika

o nama poruka vlasnikaKao vlasnici i voditelji poslovanja u tvrtci Nicrodim d.o.o., željeli bismo se zahvaliti svim našim dragim korisnicima na ukazanom povjerenju i korištenju naših usluga, kako dimnjačarskih, tako i usluga autopraonice.

Naše poslovanje se uvelike bazira na stalnim korisnicima, ali su uvijek dobrodošli i novi – a koji nerijetko postanu i naši stalni korisnici, što je rezultat prepoznavanja našeg truda i kvalitete naših usluga. Dajemo puno od sebe, osobito jer shvaćamo pojam vrhunskih rezultata, kao i što vrlo osobno shvaćamo izazov u dokazivanju izvrsnosti za svako vozilo koje se zaustavi na ulazu u strojnu praonicu.

Nastojimo prepoznati one sitne nijanse svakog korisnika i njegove želje, i za razgovor sa korisnicima smo uvijek otvoreni – bilo kroz prihvaćanje njihovih želja, bilo kroz konstruktivne kritike da budemo uvijek bolji na zajedničko zadovoljstvo. Zbog svega toga sa zadovoljstvom smo dočekali prvih deset godina druženja sa Vama, a sada idemo dalje u izgrađivanju naše kvalitete, jer uvijek se može bolje, i ta činjenica nam daje snage i volje za dalje.

Veselimo se svakom Vašem pozivu i dolasku!

Vaši Hrvojka i Tomislav

 

Nicrodim kroz povijest

  • Godina osnivanja tvrtke Nicrodim d.o.o.

  • Izgrađen vlastiti objekt u kojem se nalazimo i danas.

  • Početak pružanja dimnjačarskih usluga kao kao pravni nasljednik dimnjačarskog obrta „Vediko“.

Ovdje smo za Vas!

Ako trebate oprati Vaše vozilo iznutra i izvana, autu podariti visoki sjaj najboljeg voska ili i dodatno oprati podvozje vozila (čisto podvozje i općenito vozilo je uvjet za pristupanje tehničkom pregledu), nazovite nas, dođite i u ugodnoj atmosferi vrtne garniture, uz hladne i tople napitke, pričekajte da mi odradimo posao pranja i čišćenja!

Kontakt