O nama

Početak pružanja dimnjačarskih usluga kao kao pravni nasljednik dimnjačarskog obrta „Vediko“.

Poruka vlasnika

o nama poruka vlasnikaKao vlasnici i voditelji poslovanja u tvrtci Nicrodim d.o.o., željeli bismo se zahvaliti svim našim dragim korisnicima na ukazanom povjerenju i korištenju naših usluga, kako dimnjačarskih, tako i usluga autopraonice.

Naše poslovanje se uvelike bazira na stalnim korisnicima, ali su uvijek dobrodošli i novi – a koji nerijetko postanu i naši stalni korisnici, što je rezultat prepoznavanja našeg truda i kvalitete naših usluga. Dajemo puno od sebe, osobito jer shvaćamo pojam vrhunskih rezultata, kao i što vrlo osobno shvaćamo izazov u dokazivanju izvrsnosti za svako vozilo koje se zaustavi na ulazu u strojnu praonicu.

Nastojimo prepoznati one sitne nijanse svakog korisnika i njegove želje, i za razgovor sa korisnicima smo uvijek otvoreni – bilo kroz prihvaćanje njihovih želja, bilo kroz konstruktivne kritike da budemo uvijek bolji na zajedničko zadovoljstvo. Zbog svega toga sa zadovoljstvom smo dočekali prvih deset godina druženja sa Vama, a sada idemo dalje u izgrađivanju naše kvalitete, jer uvijek se može bolje, i ta činjenica nam daje snage i volje za dalje.

Veselimo se svakom Vašem pozivu i dolasku!

Vaši Hrvojka i Tomislav

 

Nicrodim kroz povijest

  • Godina osnivanja tvrtke Nicrodim d.o.o.

  • Izgrađen vlastiti objekt u kojem se nalazimo i danas.

  • Početak pružanja dimnjačarskih usluga kao kao pravni nasljednik dimnjačarskog obrta „Vediko“.

Ovdje smo za Vas!

Ako trebate oprati Vaše vozilo iznutra i izvana, autu podariti visoki sjaj najboljeg voska ili i dodatno oprati podvozje vozila (čisto podvozje i općenito vozilo je uvjet za pristupanje tehničkom pregledu), nazovite nas, dođite i u ugodnoj atmosferi vrtne garniture, uz hladne i tople napitke, pričekajte da mi odradimo posao pranja i čišćenja!

Kontakt