O Nama

Nicrodim d.o.o. je tvrtka koja svoje korijene vuče još iz kraja 20.-og stoljeća, a razvojem poslovne situacije i okruženja uspješno se prilagođavala potrebama i stanju na tržištu, ponajprije kroz djelatnosti i ulaženjem u poslove za koje se ukazivala potreba, premda se temeljni poslovi tvrtke nisu bitnije mijenjali cijelo to vrijeme.
Tvrtka u svojem današnjem obliku, glede usluga auto-praonice, postoji od 2011.-e godine, i u mjesecu studenom 2021.-e godine slavit će deset godina od početka rada u vlastitom izgrađenom objektu, koja je od prvog dana na lokalno poznatoj adresi u Ivanić Gradu, na Tandarićevom putu 1 A (izlaz iz kružnog toka, smjer istok u smjeru Čazme i Kutine, i nakon benzinske pumpe Petrol, imate još cca 600 metara do naše tvrtke, sa desne strane prometnice u smjeru Čazme).
Sektorom dimnjačarstva tvrtka se bavi od 2016.-e godine, kao pravni nasljednik dimnjačarskog obrta „Vediko“, a nakon umirovljenja pokojnog gosp. Mladena Mustača, osnivača tvrtke Nicrodim d.o.o. Tim slijedom Nicrodim d.o.o. bavi se i dimnjačarskim poslovima na područjima gradova i općina s kojima imamo Ugovore o koncesiji za pružanje dimnjačarskih usluga.
Danas tvrtka Nicrodim d.o.o. zapošljava četvoro djelatnika, uz stalno povećanje opsega poslovanja i unaprjeđivanja kvalitete svojih usluga.
Potreba za stručnim dimnjačarskim kadrom je stalna i bazirana na podizanja mladog kadra. U tom smislu tvrtka Nicrodim d.o.o. zapošljava mlade školovane dimnjačare (sa i bez radnog iskustva), te im omogućava stalan posao na neodređeno vrijeme, prati ih i podržava do majstorskog ispita – kao i kasnije, nudeći visoke uvjete opreme, plaće i ostalih standarda u toj branši, ali svakako vrlo stimulativnih i perspektivnih za napredovanje i usavršavanje.

Napredak u poslovanju je osobito naglašen kroz povećanje broja klijenata za usluge auto-praonice i ugovorno održavanje voznih parkova brojnih tvrtki s područja Ivanić-Grada i okolnih mjesta i gradova, kao i razvojem i povećanjem raznih povezanih dodatnih usluga:

null

Pružamo osmijeh na Vašem licu...

Sve poslove obavljamo profesionalno.
null

Skinite našu aplikaciju

Download

Ili besplatno na Google Play.

Naša Postignuća

Zadovoljni korisnici...

0
Opranih Vozila
0
Godina Iskustva
0
Sati Rada / Mjesečno
0
Zadovoljni klijenti