Najam auto-prikolice

Iznajmljujemo auto-prikolicu ukupne mase do 750 kilograma, sa dužinom tovarnog prostora od 263 cm, širinom od 120 cm i visinom do vrha nadstrešnice iznutra od 145 cm.

Prikolica je nova, uredno registrirana, ima ceradu i iznutra arnjeve, bočnih aluminijskih stranica visine 40 cm, sa mogućnošću otvaranja s prednje i stražnje strane.

Najam je moguć na dnevnoj ili višednevnoj bazi, isključivo vozilima sa atestiranim kukama i instalacijama (upisanima u prometnu dozvolu), a cijena najma je 30 eura po danu, za duži najam moguć popust. Zainteresirani upiti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefone.

Ovdje smo za Vas!

Ako trebate oprati Vaše vozilo iznutra i izvana, autu podariti visoki sjaj najboljeg voska ili i dodatno oprati podvozje vozila (čisto podvozje i općenito vozilo je uvjet za pristupanje tehničkom pregledu), nazovite nas, dođite i u ugodnoj atmosferi vrtne garniture, uz hladne i tople napitke, pričekajte da mi odradimo posao pranja i čišćenja!

Kontakt