Čekaonica za korisnike i dječje igralište

Za naše drage korisnike u čekaonici imamo stol i stolice, kao i integriran sanitarni čvor sa WC-om i umivaonikom za pranje ruku, te alkoholna sredstva za dezinfekciju ruku i papirnate ručnike. Tu je i unutarnji stol sa stolicama za hladnije vrijeme ili ako su vani nepovoljne vremenske prilike, jer je unutarnji prostor čekaonice grijan, i to je jedini unutarnji prostor u kojemu je dozvoljeno pušenje.

U čekaonici je i samoposlužni aparat tvrtke „Moćan“ za tople napitke na kovanice, u kojem nudimo vrhunsku kavu marke Amigos i čokoladne napitke poznate marke Caprimo! U ponudi su duga i kratka kava, macchiato, cappucino, kava sa čokoladom, vruća čokolada i čaj,a cijene su popularne – od 3 do 4 kune po čaši! Korištenje caffe-automata dozvoljeno je samo korisnicima usluga auto-praonice, koji napitke mogu konzumirati dok čekaju uređenje njihova vozila, a mogu si uzeti i kavu za van, popularnu „To Go“.

Za korisnike koji ipak više vole biti na svježem zraku, ispred čekaonice je vrtna garnitura za sjedenje, a pored dječjeg igrališta se nalazi i vanjski natkriveni set klupa sa stolom, koje osobito mogu koristiti roditelji dok paze na djecu koja se igraju na dječjim penjalicama i ljuljačci.

Možete se i osvježiti Ožujskim pivom, Coca Colom, mineralnom vodom, Hells energetskim pićima u tri okusa i ostalim napitcima iz ponude na blagajni autopraonice.

U ljetno vrijeme u ponudi je Ledo sladoled, kojeg također možete kupiti na blagajni, za koju narudžbu se, kao i za pića, molimo obratite djelatnicima.

Tijekom boravka u našim prostorima možete se spojiti na našu flat-rate wi-fi Internet vezu naziva „Nicrodim“, a lozinka je dostupna u čekaonici. Ukoliko ovu stranicu trenutno gledate na računalu, preporučamo skidanje i naše besplatne aplikacije za mobitele (Android OS) naziva „Nicrodim“ iz Google Playstorea, gdje su vam dostupne sve opcije i informacije glede naše ponude i usluga.

Nakon unutarnjeg uređenja auta, počastite svoj blistavi auto mirisima i parfemima iz naše ponude renomiranih mirisa „Areon“, ponuda i cjenik su dostupni na stolu, kupovina je na blagajni.

Roditelji trebaju paziti na djecu i odgovaraju za igranje djece na penjalicama i ljuljački, kao i za neželjene štetne posljedice kao što su padovi i ozljede od nenamjenskog korištenja sprava za igru.

I naravno, molimo sve korisnike da se – u slučaju propisanih mjera bilo kojeg ministarstva ili Vlade RH glede zdravstvenih ili sigurnosnih odredbi - pridržavaju tih odredbi Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i poštuju Odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Republike Hrvatske i Zagrebačke županije, a što podrazumijeva nošenje već poznatih maski u unutarnjim prostorima, kao i držanja obveznog razmaka između osoba od 1,5 metara udaljenosti. Čuvajmo zdravlje drugih, te izbjegnimo plaćanje kazni u slučaju inspekcijskih nadzora.

GALERIJA

Ovdje smo za Vas!

Ako trebate oprati Vaše vozilo iznutra i izvana, autu podariti visoki sjaj najboljeg voska ili i dodatno oprati podvozje vozila (čisto podvozje i općenito vozilo je uvjet za pristupanje tehničkom pregledu), nazovite nas, dođite i u ugodnoj atmosferi vrtne garniture, uz hladne i tople napitke, pričekajte da mi odradimo posao pranja i čišćenja!

Kontakt