null

null

null

null

Od 2011

Autopraonica

Automatska auto-praonica španjolske marke „Istobal“, model 7.1“ pere vozila do 620 centimetara dužine, širine do 250 centimetara, i do visine vozila od 250 centimetara. Četke na stroju se redovito mijenjaju, iako se iste i redovito čiste specijaliziranim tekućinama, tako da se na njima ne zadržava vodeni kamenac, a za rad stroja glede smanjenja kamenca dodatno koristimo filtriranu i demineraliziranu vodu. Vozila tipa kombija sa povišenim krovom koja ne stanu u stroj za pranje i pick-up vozila sa teretnim prostorom u kojem četke ne mogu oprati podnicu teretnog prostora peru se ručno visokotlačnim strojem, četkom i spužvama.

Postoje tri programa vanjskog pranja vozila, koja ćemo u nastavku detaljnije objasniti:

Cijene i opis 3 programa pranja u automatskoj autopraonici:

Program 1-pretpranje, pranje i sušenje

pretpranje visokotlačnim strojem, pranje četkama u automatskoj praonici sa šamponom i ispiranje sa sredstvom za sušenje, uz ispiranje demineraliziranom vodom i sušenje zrakom i ručno brisanje preostalih kapi, brisanje pragova, premazivanje guma zaštitnim glicerinskim premazom – 40 kuna

Program 2–pretpranje, pranje, vosak i sušenje

pretpranje visokotlačnim strojem, pranje četkama u automatskoj praonici sa šamponom i sredstvom za sušenje, uz aplikaciju voska za visoki sjaj i ispiranje demineraliziranom vodom, sušenje zrakom i ručno brisanje preostalih kapi, brisanje pragova, premazivanje guma zaštitnim glicerinskim premazom – 45 kuna

Program 3–pretpranje, pranje, vosak, sušenje i podno pranje

pretpranje visokotlačnim strojem, pranje četkama u automatskoj praonici sa šamponom i sredstvom za sušenje, uz aplikaciju voska za visoki sjaj i ispiranje demineraliziranom vodom, sušenje zrakom i ručno brisanje preostalih kapi, brisanje pragova te podno pranje podvozja automobila odozdola visokotlačnim mlaznicama, premazivanje guma zaštitnim glicerinskim premazom – 50 kuna

Unutarnje čišćenje vozila

 

čišćenje pragova i okvira vrata i štokova, pranje stakala iznutra, usisavanje prašine sa podova i sjedala, premazivanje kožnih sjedala mlijekom za njegu kože, čišćenje i premazivanje zaštitnim sredstvom instrument ploče, brisanje svih tvrdih površina sa krpom protiv prašine, ispiranje gumenih tepiha iz vozila i prtljažnika i usisavanje prtljažnika – 50 kuna

Dodatna Čišćenja

Čišćenje blatnih površina unutar vozila i čišćenje i usisavanje dlake kućnih ljubimaca – 15 kuna

Ispiranje gumenih tepiha (bez unutarnjeg čišćenja) – 5 kuna
Skidanje tragova smole ili katrana po segmentu od 0,25 m2, te tragova naljepnica na staklima – 15 kuna

Čišćenje jako uprljanih vozila i izvana i iznutra

(blato, slama, kamenje itd.)

naplaćuje se posebno za svako od tih čišćenja (vanjsko i unutarnje) po 15 kuna. Najčešće je za to potrebno posebno ručno pranje spužvom i četkom jer stroj ne može postići zadovoljavajuću kvalitetu pranja, i to se smatra jako uprljanim vozilom, jer se na to troši dodatno vrijeme, kemijska sredstva i ljudski rad.

Ostale vrste

Čišćenja

Pranje kombi vozila u stroju s četkama – 60 kuna
Pranje kabina iznutra kod kombi vozila,
teretnih – 50 kuna
putničkih – 60 kuna
Ručno pranje kombi-vozila koja ne stanu u automatsku praonicu – 100 kuna.

Pravila u autopraonici

Obzirom na dugogodišnje iskustvo sa našim korisnicima, u cilju sprječavanja nejasnoća i nesuglasica, utvrdili smo i neka pravila ponašanja i obaveze za korisnike, koja možete pročitati ovdje, a predajom vozila na pranje pristajete na ta pravila i suglasni ste sa istima.

– Molimo da skinete antene koje strše više od 15 cm iznad vozila.
– Kod čišćenja vozila sa instaliranim krovnim poprečnim nosačima (gepek-tregerima) ne odgovaramo za neočišćene krovne površine.
– Vozila sa instaliranim krovnim kutijama i koferima ne peremo u automatskoj praonici.
– Započeti program pranja ili čišćenja nije moguće promijeniti, a usluge se naručuju i plaćaju u cijelosti (npr. zahtjev za pranjem jednog tepiha iz vozila se računa kao usluga „ispiranje gumenih tepiha“ – osim ako nije naručeno i unutarnje čišćenje vozila, zbog naplate i knjiženja kroz sustav moguće je naplatiti samo određenu cjelokupnu uslugu koja je iskazana kao zasebna stavka cjenika). Također, nije moguće zatražiti uslugu npr. samo podnog pranja, jer je isto moguće samo u sklopu programa pranja cijelog vozila.
– Za slabo učvršćene ili neispravne dijelove vozila koji otpadnu ili se oštete tijekom pranja ne odgovaramo! Koristimo visokotlačni stroj za ispiranje (snage vodenog mlaza 160 – 250 bara) i unatoč pažnji, moguće je da nastanu oštećenja na neoriginalnom ili loše obojenom laku, neispravnim, oštećenim ili neučvršćenim dijelovima.
– Po predaji vozila na pranje, rok dovršenja ovisi o redu, potrebnim poslovima na vozilu, a ponekad okolnostima na koje ne možemo utjecati, kao što je kvar na strojevima, nestanak struje ili neka druga neželjena okolnost. Okvirno, za vozilo koje se pere samo izvana potrebno vrijeme do dovršenja je cca pola sata ukoliko je prvo po redu, dok je za unutarnje čišćenje cca sat vremena. Naš trud oko kvalitetne usluge ne dozvoljava da isporučimo nekvalitetno oprano i očišćeno vozilo, a kvaliteta zahtijeva i vrijeme.
– Primanje vozila za vanjsko strojno pranje je najkasnije pola sata prije kraja radnog vremena, a za vanjsko i unutarnje pranje i čišćenje sat prije kraja radnog vremena. Ovisno o gužvi, moguća su i negativna odstupanja, za što se raspitajte kod naših zaposlenika.
– Za vozila ostavljena na pranju i čišćenju, a nepodignuta do kraja radnog vremena, naplaćuje se 50 kuna paušala za poseban dolazak od kuće nekog od zaposlenika i otvaranje kruga tvrtke izvan radnog vremena. Vozilo možete podignuti i slijedeći radni dan tijekom radnog vremena.
– Molimo da držite međusobni razmak od najmanje 1,5 metara u unutarnjem prostoru, te da nosite zaštitne maske u zatvorenim prostorima.
– Na raspolaganju su vam sanitarni čvor, alkoholna sredstva za dezinfekciju ruku i papirnati ručnici.
– Cjelokupni vanjski prostor praonice i automatskog stroja je pod video-nadzorom.

Stvari koje Radimo Dobro

Napredak u poslovanju je osobito naglašen kroz povećanje broja klijenata za usluge auto-praonice i ugovorno održavanje voznih parkova brojnih tvrtki s područja Ivanić-Grada i okolnih mjesta i gradova, kao i razvojem i povećanjem raznih povezanih dodatnih usluga

Autopraonica 100%
Dimnjačarstvo 100%
Ostale Usluge 95%