Čekaonica za korisnike i dječje igralište

Za naše drage korisnike u čekaonici imamo stol i stolice, kao i integriran sanitarni čvor sa WC-om i umivaonikom za pranje ruku, te alkoholna sredstva za dezinfekciju ruku i papirnate ručnike. Tu je i unutarnji stol sa stolicama za hladnije vrijeme ili ako su vani nepovoljne vremenske prilike, jer je unutarnji prostor čekaonice grijan, i to je jedini unutarnji prostor u kojemu je dozvoljeno pušenje.

U čekaonici je i samoposlužni aparat tvrtke „Moćan“ za tople napitke na kovanice, u kojem nudimo vrhunsku kavu marke Amigos i čokoladne napitke poznate marke Caprimo! U ponudi su duga i kratka kava, macchiato, cappucino, kava sa čokoladom, vruća čokolada i čaj,a cijene su popularne – od 3 do 4 kune po čaši! Korištenje caffe-automata dozvoljeno je samo korisnicima usluga auto-praonice, koji napitke mogu konzumirati dok čekaju uređenje njihova vozila, a mogu si uzeti i kavu za van, popularnu „To Go“.

Za korisnike koji ipak više vole biti na svježem zraku, ispred čekaonice je vrtna garnitura za sjedenje, a pored dječjeg igrališta se nalazi i vanjski natkriveni set klupa sa stolom, koje osobito mogu koristiti roditelji dok paze na djecu koja se igraju na dječjim penjalicama i ljuljačci.

Možete se i osvježiti pivom, Coca Colom, mineralnom vodom i ostalim napitcima iz ponude na blagajni autopraonice.

U ljetno vrijeme u ponudi je Ledo sladoled, kojeg također možete kupiti na blagajni, za koju narudžbu se, kao i za pića, molimo obratite djelatnicima.

Tijekom boravka u našim prostorima možete se spojiti na našu flat-rate wi-fi Internet vezu naziva „Nicrodim“, a lozinka je dostupna u čekaonici. Ukoliko ovu stranicu trenutno gledate na računalu, preporučamo skidanje i naše besplatne aplikacije za mobitele (Android OS) naziva „Nicrodim“ iz Google Playstorea, gdje su vam dostupne sve opcije i informacije glede naše ponude i usluga.

Nakon unutarnjeg uređenja auta, počastite svoj blistavi auto mirisima i parfemima iz naše ponude renomiranih mirisa „Areon“, ponuda i cjenik su dostupni na stolu, kupovina je na blagajni.

Roditelji trebaju paziti na djecu i odgovaraju za igranje djece na penjalicama i ljuljački, kao i za neželjene štetne posljedice kao što su padovi i ozljede od nenamjenskog korištenja sprava za igru.

I naravno, molimo sve korisnike da se pridržavaju odredbi Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i poštuju Odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Republike Hrvatske i Zagrebačke županije, a što podrazumijeva nošenje već poznatih maski u unutarnjim prostorima, kao i držanja obveznog razmaka između osoba od 1,5 metara udaljenosti. Čuvajmo zdravlje drugih, te izbjegnimo plaćanje kazni u slučaju inspekcijskih nadzora.

Najam auto-prikolice

Iznajmljujemo auto-prikolicu ukupne mase do 750 kilograma, sa dužinom tovarnog prostora od 263 cm, širinom od 120 cm i visinom do vrha nadstrešnice iznutra od 145 cm. Prikolica je nova, uredno registrirana, ima ceradu i iznutra arnjeve, bočnih aluminijskih stranica visine 40 cm, sa mogućnošću otvaranja s prednje i stražnje strane.
Najam je moguć na dnevnoj ili višednevnoj bazi, isključivo vozilima sa atestiranim kukama i instalacijama (upisanima u prometnu dozvolu), a cijena najma je 200 kuna po danu, za duži najam moguć popust. Zainteresirani upiti na e-mail najam@nicrodim.hr ili na telefone.

Pranje tepiha

Nudimo uslugu pranja svih vrsta tepiha u svim veličinama (prali smo i tepihe iz crkava dužina preko 30 metara). Pranje se vrši specijalnim kemikalijama za pranje tepiha, tlačnim peračem i ručnim četkama. Cijena pranja ovisi o materijalu, stupnju uprljanosti i uopće mogućnosti da skinemo prljavštinu, za svaki konkretan tepih molimo obratite se za razgovor kod naših djelatnica koje će pregledati tepih kojeg treba oprati i onda sa vama dogovoriti cijenu ovisno o veličini i drugim parametrima. Okvirna cijena je 35 kn po metru kvadratnom.

Aromateka i shop

U našoj trgovini možete izvršiti kupnju parfema i mirisa za auto renomirane tvrtke Areon. Imamo i prodaju privjesaka i jastučića za unutarnje retrovizore sa grbovima marki automobila koje proizvode lokalni ljudi od domaće lavande budrovke, a što je i priznato od grada Ivanić Grada kao službeni suvenir grada. Tu su i mirisne kutije, parfemi i borići u preko 30 vrsta mirisa i oblika dispenzera, kao i eterična ulja za aromaterapiju i za dugotrajan miris u vozilu. Nudimo i prodaju univerzalnih gumenih tepiha za vozila, te ljetne ili zimske tekućine za pranje stakla. Dodatno u trgovini imamo i potrošni materijal za čišćenje i održavanje dimnjaka i kaminskih peći. Za robu i usluge na lokaciji autopraonice i shopa postoji i mogućnost plaćanja karticama (kreditnim i debitnim). Plaćanja se vrše samo u hrvatskim kunama. Za pravne osobe omogućujemo i plaćanje putem transakcijskog računa.

Najam oglasnog prostora na ogradi

Iznajmljujemo oglasni prostor na našoj vanjskoj ogradi za vaše reklamne plakate tvrtki ili obrta (koje sami date izraditi). Zbog položaja uz glavnu prometnicu, vaš plakat će biti dobro vidljiv i lako čitljiv u odgovarajućoj veličini. Cijena najma prostora ograde je na dugoročnoj bazi i ovisi o veličini plakata kojeg imate. Zainteresirani upiti na e-mail najam@nicrodim.hr ili na telefone.

Automobili na kojima radimo mogu se u čistoći i sjaju natjecati s potpuno novim automobilom!

dodatno koristimo filtriranu i demineraliziranu vodu

Tvrtka „Nicrodim d.o.o.“ bavi se dimnjačarstvom kao svojim temeljnim poslom

i u tu svrhu ima zaposleno visokostručno osoblje